Home : Arhiva revistei Drita / Prietenul Albanezului : Contact
HOME CINE SUNTEM COMUNITATE REVISTA DRITA GRUPUL SERENADA EDITURA PRIVIREA JURIDIC CONTACT
 
 
ALAR la Bookfest Cluj-Napoca
Corina Petria
 
Actualitate, NR. 18 - Septembrie 2018
 Asociatia Liga Albanezilor din Romania a participat, si in acest an, la editia din Cluj-Napoca a salonului de carte „Bookfest”. Evenimentul a fost organizat de catre Asociatia Editorilor din Romania, sub egida Federatiei Editorilor din Romania, in perioada 6-9 septembrie, fiind gazduit de Centrul Cultural Casino din Parcul Central „Simion Barnutiu”. Publicul clujean, iubitor de carte si mereu deschis catre noi experiente culturale, a fost rasplatit cu o oferta bogata si cu zile pline de evenimente. „Bookfest” Cluj-Napoca s-a bucurat de participarea a peste douazeci de expozanti, care au adus in urbea transilvana mai mult de zece mii de titluri de carte.

Printre acestea s-au numarat si lucrarile aparute, in ultimii ani, la Editura Asdreni a Asociatiei Liga Albanezilor din Romania. Pe parcursul celor patru zile de targ, standul ALAR a fost vizitat de sute de persoane interesate de cultura, istoria si literatura albaneza. Asa cum si-a obisnuit simpatizantii, organizatia noastra a distribuit in mod gratuit cartile publicate, ramanand fidela filosofiei de a darui publicului roadele eforturilor sprijinite de catre statul roman. Coordonatorul echipei noastre la salonul de la Cluj-Napoca, Ionut Ene, a descris in cateva cuvinte reintalnirea cu cititorii ardeleni: „A fost o adevarata bucurie pentru noi sa redescoperim multi dintre prietenii organizatiei, care ne-au multumit pentru activitatea desfasurata si pentru revista Drita, pe care o primesc luna de luna prin posta. De asemenea, am intalnit tot mai multe persoane interesate de cultura albaneza si de Albania, asa ca putem spune ca familia ALAR s-a imbogatit cu noi membri in urma targului de la Cluj”.
Pentru echipa Asociatiei Liga Albanezilor din Romania, „Bookfest” Cluj-Napoca a fost doar primul targ de carte dintr-o toamna, bogata, care include participari la „Bookfest” Targu-Mures (20-23 septembrie), „Bookfest” Iasi (3-7 octombrie), „Bookfest” Brasov (18-21 octombrie), precum si la Targul International „Gaudeamus” Bucuresti (14-18 noiembrie).

 
  Alte titluri din categoria "Actualitate"


Masini romanesti la Tirana

Cupa Diversitatii la fotbal - editia a IV-a

ProEtnica 2018. Sarbatorim impreuna!

Cerbul de aur a plecat la Tirana 
 CUPRINSUL REVISTEI
 NR. 18
 

  Actualitate


  Istorie

  Cultura

  Literatura

  Spiritualitate

  Interviu

  Caleidoscop

Arhiva revistei Drita / Prietenul Albanezului
| HOME | CINE SUNTEM | COMUNITATE | PRIETENUL ALBANEZULUI | GRUPUL SERENADA | EDITURA PRIVIREA | JURIDIC | CONTACT |

© 2006-2018
ASOCIATIA LIGA ALBANEZILOR DIN ROMANIA.
by Anadeea Advertising