Home : Arhiva revistei Drita / Prietenul Albanezului : Contact
HOME CINE SUNTEM COMUNITATE REVISTA DRITA GRUPUL SERENADA EDITURA PRIVIREA JURIDIC CONTACT
 
 
Albanezi celebri. Angela Martini
Maria Oprea
 
Caleidoscop, NR. 19 - Octombrie 2018
 Am ales sa o prezentam pe frumoasa Angela Martini, fosta Miss Albania si model cunoscut in Statele Unite, nu numai datorita datelor sale naturale si celebritatii, ci si pentru faptul ca s-a apropiat foarte mult de Romania prin relatia pe care o are cu milionarul roman Dragos Savulescu, fostul sponsor al clubului de fotbal Dinamo.

Angela Martini s-a nascut la 23 mai 1986, la Shkodra, in Albania, iar la varsta de 10 ani s-a mutat cu familia in Elvetia, de unde a emigrat in SUA. Tatal ei este inginer, iar mama, profesoara. Desi avea toate atuurile dezvoltarii unei cariere timpurii in modelling, doar dupa ce a implinit 18 ani mama i-a permis sa debuteze si sa defileze pe catwalk pentru Next Model Management in Miami, Florida, si Elite Model Management din New York. Au urmat multe alte colaborari importante, la care a visat inca din copilarie, dupa cum se destainuie in revista „Esquire” din Turcia, printre acestea fiind si aceea de prezentatoare de costume de baie, la emisiunea Sports Illustrated Swimsuit. In 2010 a castigat locul sase la concursul Miss Univers din Las Vegas-Nevada si tot atunci, avand cetatenie elvetiana, a fost nominalizata printre cele mai importante 200 de persoane din Elvetia, de catre Who’s Who, la Zurich. Timpul liber si-l petrece in sala de sport sau practicand yoga. “Imi place, de asemenea, sa vizionez filme si sa ma intalnesc cu prietenele mele, sa mananc la restaurant si sa citesc”.
Despre calitatile pe care le cauta la un prieten, Angela Martini a spus: „Cand un barbat poate face ca piesele de puzzle sa dispara, el este eroul meu, vreau pe cineva puternic, iar ceea ce admir la el este curajul. Am putea sa ne iubim cu adevarat, sa ne scriem propria poveste de dragoste cum nu a fost scrisa niciodata, insa am putea sa ne iubim pentru cine suntem, nu pentru ceea ce speram ca persoana respectiva sa fie”. Ea a subliniat ca o sanatate mentala se obtine prin actiune si aventura, eludand plictiseala si rutina din jurul ei. In ceea ce priveste femeile, este de parere ca fiecare femeie este sexy, fiecare are in interiorul ei o anumita frumusete, trebuie doar sa fie eliberata, pentru ca este in natura ei sa fie senzuala si atragatoare.
Angela Martini si-a lansat propria afacere, The Martini Corporation, prin care comercializeaza marca Martini Bikini.
De partea cealalta, romanul Dragos Savulescu a fost foarte activ pe plan sentimental. A fost casatorit, a avut relatii cu Madalina Ghenea si Irina Shayk, fosta iubita a lui Cristiano Ronaldo, iar acum construieste o relatie stabila cu modelul Angela Martini, pe care a adus-o si in Romania. Aceasta este lumea showbiz-ului, o lume pestrita, glamour, plina de culoare si can-can-uri. Cei doi petrec din ce in ce mai mult timp impreuna, in Statele Unite in special, acolo unde Angela Martini are o cota considerabila ca fotomodel si unde el vrea sa dezvolte o cariera de actor la Hollywood.

 
  Alte titluri din categoria "Caleidoscop" 
 CUPRINSUL REVISTEI
 NR. 19
 

  Actualitate


  Istorie

  Cultura

  Literatura

  Spiritualitate

  Interviu

  Caleidoscop

Arhiva revistei Drita / Prietenul Albanezului
| HOME | CINE SUNTEM | COMUNITATE | PRIETENUL ALBANEZULUI | GRUPUL SERENADA | EDITURA PRIVIREA | JURIDIC | CONTACT |

© 2006-2018
ASOCIATIA LIGA ALBANEZILOR DIN ROMANIA.
by Anadeea Advertising