Home : Arhiva revistei Drita / Prietenul Albanezului : Contact
HOME CINE SUNTEM COMUNITATE REVISTA DRITA GRUPUL SERENADA EDITURA PRIVIREA JURIDIC CONTACT
 
 
Schimbari importante in conducerea ALAR. Organizatia are un nou deputat si un nou consiliu director
Redactia
 
Actualitate, NR. 14 - Mai 2018
 



Alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016 au adus schimbari importante in cadrul comunitatii albaneze din Romania. Suntem con­vinsi ca multi dintre cititorii revistei noastre le cunosc deja. Pentru ceilalti, vom face o scurta prezentare a modificarilor intervenite in structura de conducere a comunitatii, cu speranta ca ele vor aduce un spirit nou, plin de vigoare, si in activitatea organizatiei. Suntem in ceea ce se poate numi pe scurt „momentul punct si de la capat”.


Noul deputat al comunitatii albaneze este Alin Bogdan Stoica, al carui CV (desigur, foarte pe scurt) il redam in continuare: S-a nascut in anul 1987, la Craiova. Este licentiat in psihologie si in teologie, la Universitatea din Craiova. A urmat specializari in relatii publice, comunicare, mana­gement de proiect si activitate de resurse umane. In perioada studentiei, Bogdan-Alin Stoica a indeplinit functii de conducere la cel mai inalt nivel in miscarea studenteasca, fiind presedinte al Conventiei Organizatiilor Studentesti din Universitatea din Craiova si secretar general al Uniunii Nationale a Studentilor din Romania. De asemenea, in perioada 2010-2012 a fost membru al Consiliului de Administratie al Universitatii din Craiova. A activat in cadrul Mitropoliei Olteniei, iar ulterior in cadrul Universitatii din Craiova, lucrand in domeniul relatiilor internationale si al imaginii academice. In acest context, a fondat si condus postul Radio Campus, postul de radio al studentilor Universitatii din Craiova. Din anul 2016, s-a aflat la conducerea Departamentului de tineret al Asociatiei Liga Albanezilor din Romania.
Schimbari importante au avut loc si in condu­cerea executiva a asociatiei. Adunarea generala din 24 februarie, tinuta la sediul din Craiova, a ales urmatorul Consiliu director:
- Presedinte - Radu-Cosmin Savulescu
- Prim-Vicepresedinte - Marius Dobrescu
- Vicepresedinte - Camelia Chirita (probleme economice)
- Vicepresedinte - Aurel Stoica (probleme administrative)
- Secretar General - Dan-Marius Peta

Presedintele ALAR, Radu-Cosmin Savulescu, este nascut la Craiova, in anul 1988. A absolvit cursurile facultatilor de Teologie si de Drept din cadrul Universitatii din Craiova si este doctor in filologie al Universitatii de Vest din Timisoara. De asemenea, a absolvit cursurile Institutului Diplomatic Roman, cu specializare in protocol si comunicare. A urmat stagii de cercetare si a participat la eveni­mente stiintifice in Romania, Italia, Marea Britanie, Germania si Israel. In studentie, Radu-Cosmin Savulescu s-a implicat activ in miscarea studen­teasca, fiind totodata membru al Consiliului Facultatii de Teologie si al Senatului Universitatii din Craiova. In perioada 2008-2010 a indeplinit functii in cadrul Arhiepiscopiei Craiovei si a condus Editura Mitro­polia Olteniei, ulterior activand in presa si in mediul non-guvernamental. Intre anii 2014 si 2017 a indeplinit functia de consultant parlamentar in cadrul Autoritatii Electorale Permanente.

 
  Alte titluri din categoria "Actualitate"



 
 CUPRINSUL REVISTEI
 NR. 14
 

  Actualitate


  Istorie

  Cultura

  Literatura

  Ethnos

  Spiritualitate

  Interviu

  Caleidoscop

Arhiva revistei Drita / Prietenul Albanezului
| HOME | CINE SUNTEM | COMUNITATE | PRIETENUL ALBANEZULUI | GRUPUL SERENADA | EDITURA PRIVIREA | JURIDIC | CONTACT |

© 2006-2018
ASOCIATIA LIGA ALBANEZILOR DIN ROMANIA.
by Anadeea Advertising